Bij All Abouts Cats kunt u uw kat laten trimmen door een ervaren kattentrimster.
Het trimmen van katten kan bestaan uit het ontwollen van zowel langharige als kortharige katten, het scheren van de vacht wanneer deze teveel klitten bevat en de verzorging van de oren en nagels.

Moderne trimsalon

Graag heten wij u en uw kat van harte welkom in onze moderne trimsalon.
Onze trimsalon is van alle gemakken voorzien om de vacht van uw kat zo optimaal mogelijk te kunnen verzorgen.
Het welzijn van uw kat staat bij ons voorop, we doen er alles aan om de trimbehandeling van uw kat zo prettig mogelijk te laten verlopen, met zo min mogelijk stress voor uw kat.
De trimbehandeling gaat natuurlijk in overleg met u, waarbij Mariska u advies kan geven over de beste manier van trimmen van uw kat, passend bij zijn of haar specifieke vacht.

Onze trimtechnieken

Mariska beheerst alle voorkomende trimtechnieken zoals o.a. ontwollen en scheren.
Door de verschillende opleidingen die Mariska heeft gevolgd, heeft ze kennis van zowel gedrag als medische zaken. Hierdoor kan zij rekening houden met uw dier wanneer deze medische of gedragsklachten heeft.
Tijdens de opleiding tot kattentrimster heeft Mariska geleerd om katten te trimmen zonder narcose en op een zo katvriendelijk mogelijke manier, met zo min mogelijk stress voor uw kat.
Ook heeft Mariska de nodige lessen gehad in het gedrag van katten. Hierdoor herkent ze de lichaamstaal/stress signalen van uw kat waarmee Mariska tijdens de trimbehandeling rekening houdt.

Eigen trimsalon

U kunt bij het trimmen van katten denken aan het ontwollen van zowel langharige als kortharige katten, het scheren van de vacht wanneer deze teveel klitten bevat en de verzorging van de oren en nagels.
Ook kan Mariska uw kat wassen wanneer dit wenselijk is. Mariska trimt uw kat(ten) in haar eigen trimsalon, waarbij het gebruikelijk is dat u bij de trimbehandeling aanwezig bent.

Kittengewenning

Wij bieden u de mogelijkheid om uw kitten gratis te laten wennen aan onze trimsalon.
Gedurende ongeveer 30 minuten laten wij uw kitten kennismaken met de geluiden en handelingen die voor komen in de trimsalon. Als vanzelfsprekend op een positieve manier met tussendoor lekkere hapjes, om er voor uw kitten een groot feest van te maken! Deze gewenning bieden wij gratis aan voor kittens tot 20 weken.

Het voordeel van het laten wennen van uw kitten aan de trimsalon is dat ze op jonge leeftijd al positieve ervaringen in de trimsalon opdoen en daardoor op latere leeftijd zonder of met minder stress getrimd kunnen worden.
Wanneer u tijdens de kittengewenning direct een afspraak maakt voor een volledige trimbehandeling, geven wij u eenmalig 20% korting op de totale prijs van deze behandeling.

KLANTEN OVER TRIMMEN

Ik ben heel blij dat ik nu een trimster heb gevonden die ze prachtig trimt, rekening houdt met de dieren en geen narcose nodig heeft!
En ook het baasje is zeer tevreden over haar manier van werken en de liefdevolle omgang met de dieren! Dankjewel Mariska!

Tarieven

TrimbehandelingTarief
Kitten gewenning (voor kittens tot 20 weken)Gratis (+20% korting op eerst volgende trimafspraak)
Scheren katv.a. €40,00
Ontwollen korthaar en langhaar *v.a. €40,00
Wassen en drogen na een trimbehandelingv.a. €15,00 (korthaar € 10,00)
Wassen en drogen zonder trimbehandelingv.a. €25,00 (korthaar € 20,00)
Wassen, drogen, nagels knippen en oren reinigen Sphynxv.a. €12,50
Meerprijs bij zware klitvormingv.a. €10,00
Meerprijs bij vlooien **v.a. €15,00

Alle trimbehandelingen zijn op afspraak.

Download hier de algemene voorwaarden van de trimsalon.

* Ontklitten langharige kat, alleen bij makkelijk te verwijderen klitten, waarbij de kat geen pijn ervaart. Bij zware klitten of vervilting wordt uw kat geschoren.
** Meerprijs i.v.m. het ontsmetten van de trimsalon en materialen om kruisbesmetting te voorkomen.

Prijzen zijn o.a. afhankelijk van:

  • de conditie en staat van onderhoud van de vacht.
  • aanwezigheid van klitten en/of vervilting van de vacht.
  • het postuur, de bouw en het gedrag van uw kat.
  • aanwezigheid van vlooien.

De prijs van de trimbehandeling van uw kat kan daardoor hoger uitvallen.